2020-2021 Akademik Yılı Oryantasyon Programımız Tamamlandı

Çavdarhisar Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimiz için düzenlenen oryantasyon programı etkinliğimiz 16 Ekim 2020 Cuma günü saat 15:30-17:00 saatleri arasında Google Meet üzerinden online olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe meslek yüksekokulumuzdaki tüm akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Etkinlikte üniversitemiz ve meslek yüksekokulumuzu tanıtıcı videolar ile birlikte yüksekokulumuz ve bölümün kuruluşu ve tarihçesi, eğitim-öğretime ilişkin genel bilgiler, zorunlu yaz stajları, dersler, sınavlar, öğrenme yönetim sistemimize ilişkin genel bilgiler ve Çavdarhisar’a ilişkin pek çok konuda bilgiler sunuldu. Oryantasyon programımız, öğrencilerimiz ve akademik personelimizin karşılıklı soru cevaplarıyla tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2021, Perşembe