Çavdarhisar MYO 2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Duyurusu ve Programı

2020 - 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ARA SINAV DUYURUSU VE PROGRAMI

2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınavları 23 Kasım 2020 - 04 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacak olup sınav takvimine öğrencilerimiz buraya tıklayarak ulaşabilirler. Öğrencilerimizin sınavlarda dikkat etmesi gereken hususlar şu şekildedir:

1- 2020 - 2021 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı'nda açılan derslerde gerçekleşecek olan ara sınavlar, Üniversitemiz Senatosunun 10.09.2020 tarih ve 39 sayılı toplantısında kabul edilen "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Uygulama Esasları" nın 9. uncu maddesinde belirtildiği üzere "çevrimiçi çoktan seçmeli, çevrimiçi açık uçlu, çevrimiçi boşluk doldurma, ödev, proje, uygulama vb." yöntemler kullanılarak elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Söz konusu sınavlar https://oys.dpu.edu.tr adresinde hizmet vermekte olan Öğrenim Yönetim Sistemi (OYS) üzerinden gerçekleşecektir.

Yaklaşmakta olan ara sınavlarda sistemsel yoğunluklar yaşanmaması adına sadece çevrim içi sınavlar için kullanılacak bir sunucu daha oluşturulmuştur. Sınavlar için hazırlanan sunucuya OYS'nin giriş sayfasında yer alan SINAV SİSTEMİNE GİRİŞ kutucuğuna ya da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sınavlara yeni sistemle beraber OYS üzerinden de erişmeye devam edebileceksiniz. Ancak sınavlarınızda yeni sunucuyu kullanmanız önemle tavsiye edilir.

2- Çavdarhisar Meslek Yüksekokulumuzda açılan derslerin sınavları listede belirtilen tarihlerde 12:00-13:30 saatleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimiz ilgili ders için belirtilen zaman diliminde istedikleri zamanda sınavlarına katılabileceklerdir. Öğrencilerimizin sınav sürelerini sınavların başlangıç ve bitiş saatleri arasında kullanmaları gerekmektedir.

3- Sınav türü ödev olarak belirtilen derslerin teslim tarihi sınav programında belirtilen tarih ve saat olup ödevler sadece Öğrenim Yönetim Sistemi (OYS) üzerinden teslim edilecektir.

Çavdarhisar Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programını İndirmek İçin Tıklayınız.

 

18 Kasım 2020, Çarşamba / 184 defa okundu.