50.000 Öğrenciye Eş Zamanlı Eğitim Programı Kapsamında Yeşilay Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemiz ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kütahya Şubesi işbirliği ile meslek yüksekokulumuzda 26 Aralık 2023 Salı günü saat 10.30' da "50.000 Öğrenciye Eş Zamanlı Eğitim Programı", personel ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Bağımlılıkla Mücadele başlıklı eğitim programına moderatör ve konuşmacı olarak Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK online olarak katıldı ve açılış konuşmalarını gerçekleştirdi. Ardından Yeşilay Çavdarhisar Koordinatörlüğünden Kaan AĞAR ve Ahmet ŞAHİN Bağımlılıkla Mücadele eğitimini gerçekleştirerek etkinlik tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023, Salı